Wonen in het Hart van Baarle Nassau - Fase II

Baarle-Nassau - Baarle - Nassau
Toekomstig aanbod

€ 174.500,- tot € 337.500,-

Kenmerken

Inhoud
375 - 505m3
Aantal kamers
2

Over dit project

Wonen op loopafstand van alle centrumvoorzieningen van Baarle-Nassau, in een jaren 30 stijl, maar met alle comfort van nieuwbouw? Kom "wonen in het hart van Baarle Nassau"! Met de realisatie van de laatste 17 woningen zal ook het laatste ontbrekende puzzelstuk van deze prachtige nieuwe wijk in het centrum worden gelegd.

De woningen worden gerealiseerd op het voormalig scholenterrein van 'Akkerwinde' en de 'Regenboog' een perfecte locatie voor mooie, ruime woningen, op loopafstand van de centrumvoorzieningen van Baarle-Nassau.

Baarle-Nassau biedt u daarbij het beste van twee werelden en twee landen. Een dorp waar het heerlijk toeven is. Enerzijds een gezellige en levendige dorpskern met winkeltjes die ook op zondag geopend zijn, anderzijds de rust van het platteland met vele recreatiemogelijkheden. Met nu de mogelijkheid om van dit alles te genieten met het comfort van nieuwbouw!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in het Hart van Baarle Nassau - Fase II
Koopwoningen
55
Prijs
€ 174.500,- tot € 337.500,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Baarle-Nassau.

Aanmelden